* Wereldwijd GRATIS verzending vanaf een bestelling van €20,00 of meer

 

OVER CRYPTOCRAZE

Leuk dat je een bezoek brengt aan CryptoCraze! Wie weet ben jij, net als wij, gegrepen door cryptovaluta en alle ontwikkelingen rondom de blockchain technologie. Wereldwijd zijn de ontwikkelingen rondom cryptovaluta
steeds meer zichtbaar en dit was voor ons een sterke basis om de stap te nemen in de vorm van een eigen unieke webshop. Daarnaast is het leerproces en de verdieping in cryptovaluta voor ons een extra trigger om gemotiveerd en geïnspireerd te blijven. Als broer en zus zijn wij deze onderneming gestart en wij hebben enorm veel plezier in het runnen van CryptoCraze.

Bij CryptoCraze vind je unieke wenskaarten en cadeaupapier met bijzondere crypto designs van eigen bodem. Ons assortiment straalt plezier en vrolijkheid uit waarmee wij een aanstekelijk effect proberen te creëren bij onze bezoekers. De producten van CryptoCraze moeten zorgen voor een speciaal ‘kippenvel moment’ wanneer jij jouw cadeau of wenskaart geeft. Op deze manier brengen wij onze bijdrage voor een toekomstige wereld waarin cryptovaluta een betekenisvolle rol kan spelen.

CONTACT

MAIL: contact@cryptocraze.nl

KVK:
82097119
BTW:
NL862335140B01

WIE ZIJN WIJ?

THOMAS WEISS

Founder, Marketing & Sales

Thomas@cryptocraze.nl

MARRIT WEISS

Founder & Designs

Marrit@cryptocraze.nl

Waar ben je naar opzoek?

Mijn winkelwagen