* Wereldwijd GRATIS verzending vanaf een bestelling van €20,00 of meer

Bestelling en Levering

ALGEMEEN
 • Wij doen er alles aan om jouw order veilig en op tijd te bezorgen.
 • Bestellingen worden binnen 12 uur verwerkt.
  Waarom? CryptoCraze is ontstaan vanuit een hobby en hiernaast werken wij beide nog fulltime bij een werkgever. Bestellingen worden ingepakt wanneer mogelijk en vervolgens direct verzonden waardoor het mogelijk is dat de levering een dag extra op zich laat wachten. 
 • Zodra jouw bestelling is verwerkt en op de post is gedaan, ontvang je hiervan automatisch een bevestiging via e-mail. Vervolgens zorgt PostNL ervoor dat de order de eerstvolgende werkdag wordt geleverd (op zondag wordt géén post geleverd).
 • Tot de standaard verzendopties behoren zowel de standaard briefpost als de standaard pakketpost. Kortingen op verzendkosten zullen niet worden toegepast op opties waarbij voor 'track & trace' wordt gekozen. 
 • CryptoCraze biedt als optie 'track & trace' aan bij briefpost en pakketpost tegen betaling van de daarvoor gehanteerde tarieven. 
 • Heb je een verzendbevestiging ontvangen maar is jouw bestelling na enkele dagen nog niet gearriveerd, neem dan contact op via het contactformulier zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen helpen. 
 • Is jouw bestelling tijdens het proces beschadigd geraakt? Neem ook hiervoor contact op met ons via het contactformulier zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen helpen. 

SPECIAL - GEEN VERZENDKOSTEN 

 • Voor alle bestellingen wereldwijd worden er vanaf een bedrag van minimaal €20,00 op standaard verzendingen GEEN verzendkosten gerekend. Deze aanbieding geldt dus ook voor EUR1- , EUR2-, en landen die tot de rest van de wereld behoren.
 • Voor bestellingen minder dan €20,00 worden de standaard verzendkosten in rekening gebracht (zie onderstaande tabel).
 • EUR1: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje en Zweden.
  EUR2: Alle overige landen in Europa.
  ROW: Alle overige landen.

Mocht het antwoord op jouw vraag niet op deze pagina te vinden zijn, controleer dan ook onze pagina 'veelgestelde vragen' of neem contact op met ons via het contactformulier

 NL

EUR1

EUR2

ROW

BRIEFPOST
Alle orders met enkel wenskaarten

€0,99

€3,99

€3,99

€7,99

PAKKETPOST
Alle orders inclusief cadeaupapier

€1,99

€4,99

€4,99

€7,99

Bovenstaande opties behoren tot de ‘standaard verzendingen’ en komen te vervallen bij een bestelling van €20,00 of meer

 

Pakket- en briefpost track & trace

€9,05

€12,55

€14,55

€19,30

Te verzendkosten komen niet te vervallen op opties waarbij wordt gekozen voor 'track & trace'. Deze verzendkosten zijn voor eigen rekening.

 

Waar ben je naar opzoek?

Mijn winkelwagen